PX

Om Roza Pixel

Roza Pixel er et kreativt byrå, sammensatt av både erfarne, unge, og kreative fagspesialister. Vårt team produserer og designer det som på utsiden ser utrolig ut, men som på innsiden er basert på kreative trender, innovasjon, nøye analyse og strategi av din målgruppe.

Enten du trenger video, foto, design eller strategisk rådgivning, vil vi bruke vår kreativitet sammen med vår forretningsforståelse for å hjelpe deg og ditt produkt å oppnå sitt fulle potensiale!

For å oppnå dette bruker vi algoritmer og maskinlæring i de ulike plattformene, for resultatbasert analyse og sporing. Dataen brukere etterlater seg har alt å si for å vite om en video eller et design ga forventet resultat, og ikke minst for at vi i Roza skal kunne hjelpe deg med å utvikle strategien videre.

På enkelt språk; Vi hjelper deg med å produsere og designe innhold av høyeste kvalitet som når ut til de riktige menneskene.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Ringe oss gjerne på telefon 412 38 859, eller ta kontakt med en av våre flinke rådgivere. Ønsker du heller å bli kontaktet? Fyll ut din kontaktinfo nedenfor så hører du fra oss omgående.

"px" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.