Strategi og Analyse

Roza Pixel bruker algoritmer og maskinlæring i ulike web og sosiale medieplattformer, for resultatbasert analyse og sporing. Dataen brukere etterlater seg har alt å si for vite om en video eller et design ga forventet resultat, og ikke minst for at vi i Roza skal kunne hjelpe deg med å utvikle strategien videre.

PX

UX/UI Analyser

UI / UX Analyser er til for å analysere brukerens opplevelser og finne ut hva som kan gjøres for å skape en bedre opplevelse. Vi jobber ut ifra en prosess som kalles for Human-centered design process (HCD). Det er en lang prosess hvor man starter ved å analysere og spesifiserer målgruppe, produkter og brukere. Deretter utvikler vi designløsninger for å møte brukerens krav, og om kravene ikke er tilfredstilt begynner vi om igjen.

Denne prosessen gjør at vi vil kunne finne problemer eller feil i design basert på målgruppens krav til tjenesten eller produktet det gjelder.

PX

Konseptutvikling

Konseptutvikling er en lang prosess, som krever mye planlegging for å lykkes. Det er lett å stå fast, eller se seg blind på veien. Sammen kan vi åpne for nye muligheter og dele kunnskap som sammenlagt gir et bedre resultat.

Vi kan bidra i hele prosessen fra idémyldring, til konseptutvikling, strategiutvikling, gjennomføring og annonsering.

Vi tenker helhetlig når vi utformer konsepter. Med en strategisk og nøye gjennomtenkt plan er sjansen langt større for å lykkes. Vårt team består av både kreative og strategisk fagfolk. Sammen med deg kommer vi frem til de beste løsningene! Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

PX

Strategi

Digital vekst krever løpende gjennomføring, optimalisering og strategisk tilpasning. Vi hjelper deg med å bygge og opprettholde en sterk tilstedeværelse på web og i sosiale medier. Basert på dine behov, samt kundegruppe, utarbeider vi konkrete mål som underbygger en solid innholdsstrategi. Vi bistår også i utarbeidelse av markedskalendere, publiseringsplaner og produksjon av innhold i form av tekst og bilder.

Vi bistår også med implementering, vedlikehold og optimalisering av strategiske tiltak. En stor del av vårt arbeid er analysering og rapportering av resultater, vi leverer god datadreven innsikt for å sikre at du som kunde alltid skal føle deg inkludert samt informert.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Ringe oss gjerne på telefon 412 38 859, eller ta kontakt med en av våre flinke rådgivere. Ønsker du heller å bli kontaktet? Fyll ut din kontaktinfo nedenfor så hører du fra oss omgående.

"px" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.