Fotografi

Profesjonelle fotografier gjør mye for inntrykket man ønsker å fremme, og høy kvalitet på foto er viktigere enn noen gang. Det høye konsumet av sosiale medier har gjort at forbrukerne har blitt vant med, og legger stor vekt på, kvalitet. Gode bilder skaper engasjement og bidrar til at de besøkende blir lengre på siden.

PX

Reklamefoto

Det er vanskeligere enn noen gang å skille seg ut. Det store konsumet av sosiale medier hos oss alle gjør at vi blir eksponert for store mengder kvalitetsmaterialer hver dag. Derfor blir god kvalitet på bilder som skal brukes i reklame viktigere og viktigere. Bilder i reklame kan være produktbilder, bilder in action eller oppstilte bilder i studio. Fellesnevneren er at det skal vise frem produktet på best mulig måte og har en gjennomgående stil.

PX

Produktfoto

Produktbilder er en ypperlig måte å vise frem sitt produkt på. Enten det er til nettside, annonser eller til print, vil man få vist frem produktet på best mulig måte. Slike bilder kan gi mye kreativt spillerom, og med riktig type bilder vil man kunne fortelle mye om produktet. Med bilder i høy kvalitet vil man i stor grad påvirke forbrukernes kjøpevilje.

PX

Ansattfoto

Med profesjonelle bilder av de ansatte på nettsiden, vil de besøkende bli bedre kjent med menneskene bak bedriften, som igjen skaper mye tillit. Bildene vil også kunne gi et inntrykk av arbeidsmiljøet og kulturen i selskapet om man velger å gjøre noe kreativt. 

De ansatte kan bruke bildet på f.eks. LinkedIn som også bidrar til økt merkevarebygging for bedriften, da alle de ansatte har bilder i samme stil.

PX

Bedriftsfoto

Enten du skal tiltrekke deg nye medarbeidere eller bygge merkevaren for din bedrift er det viktig med gode og representative bilder av bedriften din og dine ansatte. Det er både lov og ofte smart å være kreativ i denne prosessen. Gode bedriftsfoto forteller noe om kulturen og verdiene din bedrift står for.

PX

Eventfoto

Det viktig å ha det gøy på event. Like viktig er det et bildene fra event gjenspeiler denne gleden. Gode eventfoto lar deg ta del i gleden og inspirerer til både gjentagelse og deltakelse.

PX

Eiendomsprospekter

I dagens marked slipper man ikke unna å presentere sin bolig visuelt, og for å fremstille boligen sin på best mulig måte er det utrolig viktig med bilder i høy kvalitet. 

Normalen ved boligannonser er å ha bilder av høy kvalitet. Opprettholder man ikke det, skiller man seg negativt ut.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Ringe oss gjerne på telefon 412 38 859, eller ta kontakt med en av våre flinke rådgivere. Ønsker du heller å bli kontaktet? Fyll ut din kontaktinfo nedenfor så hører du fra oss omgående.

"px" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.