Videoproduksjon

Det blir stadig viktigere å ta plass på nett, og spesielt videoproduksjon er en økende trend. Video skaper troverdighet, bygger merkevare og viser personlighet på en annen måte enn bilder og skreven tekst. I tillegg blir videoinnhold prioritert av søkemotorer og sosiale medier fordi forbrukerne foretrekker video framfor annet innhold.

Play Video

PX

Reklamefilm

Markedsføring er viktigere, men vanskeligere enn noen gang, spesielt når seeren enkelt kan scrolle videre. Derfor er det helt avgjørende å skille seg ut med noe som fanger interessen fra første sekund!
Å bruke video i markedsføringen er en moderne måte å vise seg frem på, og kan være med å korte ned tiden fra interesse til salg. 

Slike videoer gir gode assosiasjoner og viser frem ditt produkt fra sin beste side. De er allsidig i bruk og passer godt til å annonseres ut i flere kanaler eller til bruk på nettbutikk. Reklamevideoer kan gjerne være korte og kreative, og skape gode vibber rundt produktet, men de kan også inneholde noen forklarende faktorer. Video klarer rett og slett noe som bilder og skreven tekst ikke får til!

PX

Brandingvideo

En brandingvideo skapes for å styrke din merkevare og vise frem virksomheten! Det er viktigere enn noen gang å ta plass på nett, og med slike videoer vil du få muligheten til å virkelig vise frem hvem bedriften er, hva dere driver med, og ikke minst deres verdier.

Seerne vil bedre kjent med menneskene bak bedriften, og få et mer personlig forhold til merkevaren. Dette er en ypperlig måte å skape troverdighet på, og vise at din bedrift er verdt å vie tiden sin til! Slike videoer er også en god måte å vise at virksomheten er en attraktiv arbeidsplass, og kan gi deg et forsprang under i rekrutteringsperioder. Kundereferansevideoer er også en god måte å vise tillit hos kundene dine på, det viser ofte en kundereise og hvilke problemer din bedrift har løst for kunden. 

Play Video
Play Video

PX

Eventvideo

Enten det er seminar, konsert eller andre arrangementer, er det alltid en god ide å lage en eventvideo! Det er haugevis av innhold å hente fra et arrangement som man får mye igjen for. Slike videoer er ikke bare ekstra stas for de deltakende, men det er også ypperlig å bruke til å markedsføre neste arrangement eller bedriften generelt. Det finnes mange muligheter! Det kan være aftermovie, stemningsvideo eller en video for å åpne det neste arrangementet. I tillegg kan man legge ut egne videoer på sosiale medier som skaper gode assosiasjoner og entusiasme.

PX

Produkt og tjenestevideo

Flere og flere ønsker å lære om produkter og tjenester via video, faktisk mener 90 % at video er hjelpsomt når de skal kjøpe et produkt eller tjeneste. Det er blitt helt vanlig å gjøre research før man handler, og takket være det visuelle gjør video det lettere å konsumere informasjonen enn ved å lese en tekst.

Produkt- og tjenestevideoer skal skape mer forståelse over hva du kan tilby, det skal være et sted man lærer. Slike videoer er med på å bygge troverdighet, du får vist frem personlighet, energi og skaper mer engasjement hos seeren i forhold til hva tekst og bilder gjør, noe som øker sjansen for salg.

Play Video
Play Video

PX

Referansevideo

De fleste undersøker bedriften og leser anmeldelser før de handler, og med en referansevideo kan du gjøre det til din fordel. En god referansevideo er en video som handler mer om kunden og deres erfaring, enn ditt produkt. Den viser hvor kunden var før og hvilket problem kunden slet med, og hvordan ditt produkt/tjeneste har hjulpet. En referansevideo viser mennesker og bedrifter som stoler på deg og det du leverer, og er med på å skape troverdighet og tillit hos kundene dine.

PX

Læring og Infovideo

Ønsker du å lære bort noe? Video er et ypperlig verktøy for å få ut informasjon. Vi mennesker tar til oss lærdom bedre av video enn når vi for eksempel leser noe - vi bruker flere sanser til å ta inn informasjonen. Mange setter nok også pris på å se video framfor å lese teksttunge dokumenter. I tillegg er det fantastiske her, at man spiller det inn én gang, men det kan brukes igjen og igjen.

Man kan spare inn masse tid og kostnader ved å lage en video fremfor å ha personlig opplæring. Det kan for eksempel være kurs i form av video, opplæringsvideo for nyansatte, forklaringsvideo om produkter for ansatte eller kunder… Det finnes mange gode muligheter! I tillegg er en stor fordel med video at man kan se den på nytt om man ønsker å få en oppfriskning av materialet.

Play Video

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Ringe oss gjerne på telefon 412 38 859, eller ta kontakt med en av våre flinke rådgivere. Ønsker du heller å bli kontaktet? Fyll ut din kontaktinfo nedenfor så hører du fra oss omgående.

"px" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.