Livestreaming

Det unike med en livestreaming, er at det er en mer ekte måte å kommunisere med seerne på. Du bygger tillit på en måte ingen andre kommunikasjonsmidler klarer. Når du kommuniserer direkte med kundene dine, og de med deg, vil de få et bilde av menneskene bak bedriften, som igjen bidrar til å skape en tilknytning og troverdighet man kun oppnår med en livesending.

livestreaming

PX

Live eventer

Har du et event som du ønsker å vise til de som ikke har mulighet til å være fysisk på stedet? Da har du bruk for livestreaming. Vi i Roza har kunnskapen og utstyret til å vise dine eventer over en livestream til dine kunder som ikke kunne være til stedet.

Vi tilbyr også å designe infografikk som kan styres live fra et kontrollpanel iløpet av streamen. Du kan lese mer om infografikk lenger ned på siden.

PX

Live foredrag

Vi har sett at flere foredragsholdere ønsker å benytte seg av livestreaming når de holder foredrag. Med livestreaming kan du nå ut til mange flere mennesker, og du kan skape en annerledes og unik opplevelse med bruk av live infografikk.

Vi i Roza har kunnskapen til å sette opp online påmelding og betaling, samt mulighet til å styre infografikk live i kontrollpanel.

live foredrag
infografikk 2 - Livestreaming infografikk 1 - Livestreaming

PX

Infografikk

I både video og livestreaming er infografikk et viktig virkemiddel for å skape interesse, og ikke minst informere seerne riktig. Infografikk er typisk grafiske elementer som f.eks. navneskilt, titler, innholdsfortegnelser, poengscore i en fotballkamp, varslinger, etc.

Infografikk kan styres live fra et kontrollpanel, og er ikke nødvendigvis stillestående grafikk, det kan også være animasjoner.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Ringe oss gjerne på telefon 412 38 859, eller ta kontakt med en av våre flinke rådgivere. Ønsker du heller å bli kontaktet? Fyll ut din kontaktinfo nedenfor så hører du fra oss omgående.

"px" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.