Rozabloggen mai 9, 2023 2 minutter

Kundereferansevideo: Skap vekst med relasjonene du allerede har!

Før vi mennesker bestemmer oss for å kjøpe noe, er vi nysgjerrige. Vi undersøker ofte produktet, leser anmeldelser og utforsker alternativer. Nøkkelfaktoren, som er avgjørende i hvor kjøpsreisen skal gå, er tillit. Vi vil handle gode produkter fra seriøse aktører. I Roza Pixel tror vi på kundereferanser. Med kundereferansevideoer får dine eksisterende kunder dele sine erfaringer med egne ord. Ekte og relaterbart.

Salgsjobben blir lettere

Å være en selger kommer med ulempen at folk tar dine ord med en klype salt. Det er noe annet når en kunde fortelle om sine erfaringer. I en kundereferansevideo forteller kundene ærlige historier om hvordan produktet ditt løste problemet deres, og hvorfor de ønsker å anbefale din bedrift.  I følge Forbes, stoler mennesker mer på hverandre, enn promotering. For potensielle kunder er det lettere å relatere til. Dette bidrar til at de som tar kontakt etter å ha sett kundereferansevideoen allerede er overbevist om at du kan hjelpe dem. Veien til konvertering og salg blir kortere.

FAQ

Hva får jeg?

Sluttproduktet er en kundereferansevideo i disse versjonene:
Langversjon på 60-90 sekunder.
Tre kortversjoner på 15-30 sekunder (ideelt til SoMe)
Kortversjonene kan komme i disse formatene: 16:9 (landskap), 1:1 (kvadrat) og 9:16 (stories).

I tillegg til dette inngår prosjektstyring, planlegging av spørsmål og gjennomføring, opptaksdag: intervju med kunden din, musikklisens, undertekst, to feedbackrunder og rådgiving for bruk av videoene.

Hvor lang tid tar det?

Fra første møte til fiks ferdig levert film kan det ta 4-8 uker. Dette avhenger av flere ting, blant annet hvor raskt vi kan få tak i kunden som skal bli intervjuet, hvor lang feedbackrunden blir og hvor avansert opptaket er. Etter opptaket er gjort tar det omtrent 2-4 uker til levert film.

Hva er en kundereferansevideo?

En kundereferanse er en attest fra en kunde som forteller om hvordan produktet ditt har hjulpet dem, og hvorfor de anbefaler deg. Tidligere kunder får frem sine erfaringer, noe som skaper tillit hos potensielle nye kunder.

Interessert i å lese mer? Her er 7 videoideer for bedriften din som virker.

Del denne artikkelen

Hjelp oss å få ut våre bloggartikler og vårt budskap på sosiale medier!