Augmented Reality

Augmented reality er for veldig mange en ukjent teknologi. I markedsføring og på web har dette fenoment hatt en stor vekst de siste årene. AR er veldig morsom teknologi og vi er sikre på at det er fremtiden innenfor markedsføring og e-commerce.

Play Video

PX

AR E-commerce

Bruken av augmented reality i nettbutikker har virkelig begynt å slå an, og flere av de største merkevarene bruker denne teknologien i dag. Vi kan hjelpe deg med å Integrere AR E-commerce i din nettbutikk. Det kan øke konverteringene betraktelig ved å gi kundene mulighet til å visualisere produktene dine i 3D og AR.

Om du ønsker å promotere et klesplagg eller tilbehør som briller, kan det utvikles et filter for prøving av produktet. Om du har et møbel eller et objekt som oftest plasseres på bakken kan du bruke produktvisualisering i et miljø

PX

AR Marketing

Augmenter Reality (AR) er nytt for veldig mange, og vi ser at dette er noe som kommer til å bli stort i fremtiden. Ved å bruker AR i din markedsføring vil du kunne skape interesse og nygjerrighet hos din målgruppe.

Det er mange måter å bruke AR i markedsføring. Du kan blandt annet lage ansiktsfilter til Instagram eller Snapchat. Du kan lage 3D modeller som brukerne kan se i den virkelige verden gjennom sitt kamera. Eller, så kan du lage spill!

Vi kan hjelpe deg med å utvikle ditt neste AR prosjekt, bare ta kontakt.

Play Video

PX

AR Visitkort

Et AR-visitkort er en AR-opplevelse som gir folk tilleggsinformasjon om deg som ville være umulig å passe inn i visittkortet ditt. AR-opplevelsen kan nås ved å skanne en QR-kode skrevet ut på visittkortet ditt.

Vi kan designe både ditt fysiske visitkort med QR kode, samt 3D modellene og informasjonen som dukker opp i AR.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Ringe oss gjerne på telefon 412 38 859, eller ta kontakt med en av våre flinke rådgivere. Ønsker du heller å bli kontaktet? Fyll ut din kontaktinfo nedenfor så hører du fra oss omgående.

"px" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.