Grafisk Design

Grafisk design bestemmer hvordan bedriften ser ut utad, og er ansvarlig for det vi gjerne kaller bedriftens visuelle identitet. Den omfatter logo, andre grafiske elementer, fargepalett og typografiske snitt. I tillegg er illustrasjoner, bilder og bildebruk med på å definere den visuelle identiteten.

adidas advert start - Grafisk Design adidas advert - Grafisk Design

PX

Reklamedesign

Det er alltid gøy å designe reklame for produkter eller tjenester. Når vi jobber med reklamedesign er hovedfokuset at designet skal nå ut til målgruppen som er satt. Reklamedesign i seg selv er et veldig bredt tema og kan være så mangt. Noen eksempler på hva rekladesign er, kan være: Rollups, plakater, digital annonsering, produktdesign, folie, innpakning, brosjyrer eller bare klistremerker.

PX

Webdesign

Det utføres mange søk daglig fra potensielle kunder, som er ute etter nettopp de produktene/tjenestene du tilbyr. En skreddersydd og godt designet hjemmeside, vil sørge for at du er synlig og gir et godt førsteinntrykk av bedriften.

I den digitale verden vi levere i, er ofte hjemmesiden det første møte potensielle kunder har med bedriften. For å bli valgt fremfor konkurrentene, er det helt essensielt at hjemmesiden gir et godt inntrykk. Hjemmesiden bør være godt organisert, lett å navigere, moderne og funksjonell.

appdesign - hos roza

PX

App design

Vi designer moderne og stilrene mobilapplikasjoner som ikke bare ser bra ut, men som også er brukervennlige og funksjonelle. Når vi jobber med et App design, har vi et ekstra fokus på user experience design og user interaction design. Det betyr at vi designer applikasjonen med brukeren i tankene, og vil gjøre vårt beste for å lage den best mulige opplevelsen for brukeren.

PX

Logodesign

Logoen er bedriftens signatur. Hvordan logoen er designet og utformet, har stor betydning og er en viktig del av å støtte opp mot bedriftens merkevare. Visuelle signaler skaper dessuten mer følelser og er lettere å huske enn ord. 

Et logodesign fra Roza Pixel er et godt strategisk gjennomtenkt design med målgruppen som hovedfokus. Ved oppstart tar vi et møte, hvor vi lytter til dine ideer, tanker, og visjoner, før vi foreslår ett par designretninger og går i gang med designprosessen.

PX

Visuell Identitet

Visuell identitet er bedriftens retningslinjer for grafisk design. Den skal si noe om hva bedriften ønsker å formidle, gjenspeile hva den driver med samt differensiere bedriften fra andre aktører.  Logo, farger, bilder og tekstinnhold er med på å definere hvem bedriften er. Videre er illustrasjoner, skrifttyper og andre grafiske elementer også en del av den visuelle identiteten. For å klare å treffe den riktige målgruppen, er det viktig med en tydelig visuell identitet, som sier noe om hvem du er.

PX

UI og UX

User interaction design (UI) og user experience design (UX) er to designprosesser med hovedmål om å designe et produkt, et system eller en tjeneste som fører til en god brukeropplevelse. For å oppnå målet om en god brukeropplevelse gjøres det en grundig datainnsamling før man går videre og analyser innhentet data.

Kontakt oss

Trenger du hjelp?

Ringe oss gjerne på telefon 412 38 859, eller ta kontakt med en av våre flinke rådgivere. Ønsker du heller å bli kontaktet? Fyll ut din kontaktinfo nedenfor så hører du fra oss omgående.

"px" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.