Rozabloggen sep 7, 2023 2 minutter

Julebordsesong: Hvorfor skal folk velge deg?

Hvorfor skal folk velge deg til sitt neste julebord?

Julebordsesongen er den mest travle og lukrative sesongen for restauranter og selskapslokaler. Det er den tiden på året da folk samler seg med kollegaer, venner og familie for å feire og nyte deilige måltider og god underholdning. Men for å tiltrekke seg gjester og sørge for at de velger nettopp ditt sted for å feire, er det smart å starte forberedelsene tidlig nok. En av de mest effektive måtene å gjøre dette på er gjennom video- og fotoproduksjon.

Matfat med kjøtt og pølser dett ovenfra. Brukt i blogginnlegg for Roza Pixel om julebordsesongen.

1. Bygg forventning med teaser-videoer

Ingenting får folk mer i julestemning enn en godt utført teaser-video. Start med å lage korte videoer som gir en forsmak på hva gjestene kan forvente seg på julebordet hos dere. Vis frem den fantastiske atmosfæren, borddekorasjonene, kanskje noen deilige retter og gjerne noen smilende ansatte for å skape en personlig tilknytning. Dette bidrar til å styrke merkevaren din og bygge lojalitet blant gjestene. Har du en liten bank med innhold, har du mer enn nok til både organisk og annonsert bruk. Videoer som dette er perfekte for sosiale medier, nettsiden din og for eksempel nyhetsbrev for å skape buzz rundt restauranten din.

2. Vis frem julemenyen visuelt

En annen måte å friste gjestene dine er ved å lage smakfulle bilder og videoer av julemenyen. Gjør rettene appetittvekkende ved å bruke delikat belysning, fokus på detaljer og kreative presentasjoner. Skap fristelse hos folk samtidig som du viser at du legger innsats i å tilby dem en minneverdig opplevelse.

3. Gi en virtuell omvisning

Mange vil gjerne se hvordan stedet ser ut før de bestiller et julebord. Lag en virtuell omvisning i lokalet ditt med video. Vis frem atmosfæren, dekorasjonene, og plasseringen av bordene. Dette vil gi potensielle gjester en bedre følelse av stedet og hjelpe dem med å ta beslutningen om å booke.

4. Samle omtaler nå

Folk flest ser mye mer på omtaler enn hva du kanskje tror. Det kan gjøre hele forskjellen! Start derfor allerede nå med å samle omtaler fra dine tidligere gjester, både på din Google My business profil, tripadvisor osv. Dette kan lett gjøres ved mailutsendelser, eller enkle innlegg på dine SoMe kanaler, for å oppmuntre til dette, eller dele ut rabattkoder for de som gjør det.

4. Del brukergenererte innhold

Etter hvert som julebordene finner sted, oppmuntre gjestene til å dele bilder og videoer fra arrangementene sine på sosiale medier. Del innholdet på dine egne kanaler for å vise ekte opplevelser fra ditt sted. Dette vil også oppmuntre andre til å bestille julebord hos deg.

Start planleggingen og produksjonen tidlig, og gi deg selv en fordel i den kommende julebordsesongen. Med engasjerende video- og fotomateriale kan du tiltrekke deg flere gjester, vise frem det beste av ditt sted og sørge for at julebordsesongen blir en suksess.

Bartender smiler. Brukt i blogginnlegg for Roza Pixel om julebordsesongen.

Skal du arrangere et event? Les hvordan video kan holde momentumet gående selv etter endt event her.

Del denne artikkelen

Hjelp oss å få ut våre bloggartikler og vårt budskap på sosiale medier!